etiquette

Styling- en kledingadvies

Verzorgd en stijlvol uiterlijk

Niet alleen goede manieren, maar ons uiterlijk kan een gunstige indruk omtrent onze persoon teweegbrengen bij anderen. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Hierbij kunt u denken aan een verzorgd uiterlijk en natuurlijk moet ook de kleding geschikt zijn voor de gelegenheid waar u naartoe gaat.

Goede kledingcombinaties

Wat trek ik aan? hoe vaak staat u niet zuchtend voor uw kledingkast? Vindt u het moeilijk om goede kledingcombinaties te vinden? Zit u vast in een bepaald patroon qua kledingstijl en wilt u eens iets nieuws proberen? Of heeft u simpelweg geen tijd en/of zin om te winkelen of na te denken over een ander kapsel of een vernieuwende make-up? Wat u nodig heeft is advies van de styliste van etiquette à la carte.

U krijgt op een persoonlijke en ontspannen manier inzicht in welke kledingstijlen, pasvormen en kleuren het beste bij uw persoonlijkheid en uiterlijke kenmerken aansluiten. Verder geeft de styliste tips over kapsels, brilmonturen, kleurwaaiers, dresscodes en make-up.

Bruid styliste

Bent u de bruid? Ook dan kunt u de hulp inroepen van onze styliste. Zij bedenkt samen met u een origineel bruidskapsel dat bij uw persoonlijkheid en bij uw jurk past. Tevens zorgt zij voor een bijpassende make-up. U zult zonder twijfel een prachtige bruid zijn op deze bijzondere dag in uw leven.

Kennismakingsgesprek

U kunt ons bellen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of u kunt uw gegevens hiernaast invullen voor meer informatie.

  • Interesse in deze training?

    Indien u aangeeft in welke onderwerpen u geïnteresseerd bent, nemen wij op korte termijn contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook per telefoon en per mail bereiken.

    Telefoon Yvonne: +31 620 732 031
    Telefoon Ria: +31 653 388 926
    E-mail: info@etiquettealacarte.nl

  • Persoonlijke trainingen