Coaching

Studenten etiquette

Basisvaardigheden van de zakelijke en sociale omgangsvormen

Zakelijke etiquette en omgangsvormen. Bij het lezen van deze termen denken velen nog steeds aan oubollige en stoffige boeken, vol bekrompen regeltjes die stellen wat is toegelaten en wat omgekeerd dus not done is.

Om het even welke hogere opleiding wordt gevolgd, deze biedt uiteraard geen garantie voor goede sociale vaardigheden, terwijl de omgeving die wel verwacht. Maar gelukkig zijn etiquette regels te leren.

Tafelmanieren, zakelijke etiquette, kleding en social media

In de workshop studentenetiquette, die ongeveer 1 ½ uur duurt, worden de basisvaardigheden van de zakelijke en sociale omgangsvormen bijgebracht. Studenten leren tafelmanieren en weten wat te dragen naar welke gelegenheid. We kijken kritisch naar het gebruik van mobiele telefoons en social media en besteden aandacht aan de eerste indruk en groeten en begroeten. Verder nuttige tips over hoe we hoffelijk gedrag en respect voor de ander kunnen integreren in onze eigen persoonlijkheid zodat het een deel van jezelf wordt.

Voor deze workshop geldt een speciaal studententarief, vraag naar de voorwaarden en een prijsopgave.

MBO-opleidingen

Voor MBO-opleidingen heeft Etiquette à la carte een leergang van 40 lesweken ontwikkeld, die uitgebreid ingaat op Diversiteit, Zakelijke etiquette, Tafelmanieren, Internationaal zaken doen en Solliciteren.

Ga voor meer informatie naar etiquetteexperience.nl

  • Zakelijke trainingen