Persoonlijke etiquette

Sollicitatie etiquette

Sollicitatiegesprek voorbereiden

Als u een goede indruk wilt maken tijdens een sollicitatie,moet u meer bewijzen dan het bezit van diploma’s en werkervaring. Dat hebben de andere sollicitanten namelijk ook. De eerste indruk bij een bedrijf is ontzettend belangrijk maar daar is niet veel tijd voor. Een sollicitatiebrief wordt in een paar minuten gelezen en een gesprek duurt hooguit anderhalf uur. Binnen die tijd moet u een werkgever kunnen overtuigen van uw kwaliteiten. Er is maar één kans. Als een werkgever maar enigszins twijfelt over uw capaciteiten, kiest hij voor een ander. Hoe maakt u nu zo’n goede indruk dat de werkgever vol overtuiging voor u kiest?

Succesvol solliciteren kunt u leren

Profiteer van de kennis en ervaring van de trainers van Etiquette à la carte. U zult de kans op die baan aanzienlijk vergroten. U krijgt schrijftips voor een overtuigende en opvallende brief, we helpen bij het voorbereiden van een sollicitatiegesprek en behandelen de eigentijdse interviewetiquette. Als laatste geven we advies over uiterlijk en kleding. U gaat vanaf nu zelfverzekerd iedere sollicitatieprocedure in!

  • Interesse in deze training?

    Indien u aangeeft in welke onderwerpen u geïnteresseerd bent, nemen wij op korte termijn contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook per telefoon en per mail bereiken.

    Telefoon Yvonne: +31 620 732 031
    Telefoon Ria: +31 653 388 926
    E-mail: info@etiquettealacarte.nl

  • Persoonlijke trainingen