etiquette a la carte

Over ons

Onze werkwijze

De trainers van Etiquette à la carte zijn deskundigen met ruime (praktijk)ervaring en kennis van de omgangsvormen en etiquetteregels op hun vakgebied. De trainingen en lezingen worden op een interactieve en eigentijdse wijze gedoceerd en gepresenteerd. Yvonne van der Kroft en Ria Doolaard zijn tevens de auteurs van de boeken Diversiquette en Etiquette@Work. Deze boeken zijn zowel in de Nederlandse als Engelse taal verkrijgbaar.

ruitengold

Yvonne van der Kroft

Oprichter

Sleutel tot succes

Na jarenlang werkzaam geweest te zijn bij diverse MBO- en HBO opleidingen als docent, stage coördinator en studieloopbaanbegeleidster op het gebied van etiquette, protocol, hospitality, toerisme en luchtvaart, richtte Yvonne Etiquette à la carte op in oktober 2008. Met veel enthousiasme, professionaliteit en deskundigheid staat Yvonne aan het roer van deze ‘Sleutel tot Succes’ en heeft inmiddels meerdere etiquettedeskundigen in dienst.

Interculturele relaties

Ria Doolaard

Stijlvol op de werkvloer

Goede manieren worden geassocieerd met professionaliteit
Aandacht en respect geven vertrouwen in de omgang met elkaar. Het maakt dat we ons daarbij prettig voelen. Ook Ria heeft evenals Yvonne haar ‘roots’ liggen in het beroepsonderwijs, o.a. toerisme in binnen- en buitenland. Communicatie, interculturele relaties en hospitality behoren tot haar expertises.

Frank Harte, trainer

Gastvrijheid en gastgerichtheid

Met zijn jarenlange ervaring als gastheer pur sang, weet Frank in het bijzonder dat het in de horeca gaat om de totale beleving van de gast. Door uitmuntende gastvrijheid en gastgerichtheid, kan je je als gastheer/vrouw onderscheiden van andere horeca bedrijven.
Mede door zijn expertise op het gebied van hospitality en communicatie, zal zijn horeca-etiquette training de gastbeleving binnen uw bedrijf naar het hoogste niveau brengen.

Micky Keeren, trainer en auteur

Etiquette en diversiteit, een onbetwiste link

Begin 2019 heeft Micky haar expatleven in Frankrijk vaarwel gezegd. Haar lange carrière in Intercultural Communication & Management training aan Hoge Scholen en de Sorbonne Université in Parijs, hebben haar inzicht gegeven in culturele gedragspatronen en die onbetwiste link tussen etiquette en diversiteit. Micky schrijft nu vanuit Den Haag waar ze regelmatig lezingen en trainingen geeft in Expat Voorbereiding en Begeleiding.

Kitty van den Berg, trainer

Creatief en veelzijdig

Creatief en veelzijdig. Dat zijn woorden die typisch passen bij Kitty. Tafels kan zij omtoveren tot ware sprookjes, de bruidskapsels die zij creëert zijn prachtig en met de door Kitty aangebrachte passende make-up komt u adembenemend voor de dag.
Op het gebied van visagie en kleding, is Kitty de juiste persoon om adviezen te geven. Neemt u Kitty mee als personal shopper, bespaart u zich miskopen, tijd en moeite.